Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


wiki:talonpohja

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
Viimeisin revisio Both sides next revision
wiki:talonpohja [2017/05/08 15:43]
Helena Ranta
wiki:talonpohja [2019/02/07 07:04]
Helena Ranta [Määritelmä]
Rivi 11: Rivi 11:
 ===== Määritelmä ===== ===== Määritelmä =====
  
-Asuin- tai talousrakennuksen ​paikka; rakennuksen alin osa+historiallisella ajalla rakennetun asuin- tai talousrakennuksen ​jäännös
  
-Rakennuksen ​kantava alusrakenne+rakennuksen ​kantava alusrakenne
 ===== Kuvaus ===== ===== Kuvaus =====
    
Rivi 54: Rivi 54:
  
 **Häggman, Kai et al.** (toim.) 2006. //​Suomalaisen arjen historia. Savupirttien Suomi//. Porvoo. **Häggman, Kai et al.** (toim.) 2006. //​Suomalaisen arjen historia. Savupirttien Suomi//. Porvoo.
-**Vuorinen Juha-Matti** 2003. Hallitalo ja hirsirakennus – elämää ahtaassa asumuksessa mutta väljässä pihapiirissä. Julkaisussa Kaitanen, Yrjö & Laukkanen, Esa  & Uotila, Kari (toim.): //Muinainen Kalanti ja sen naapurit. Talonpojan maailma rautakaudelta keskiajalle//​. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura.+**Vuorinen Juha-Matti** 2003. Hallitalo ja hirsirakennus – elämää ahtaassa asumuksessa mutta väljässä pihapiirissä. Julkaisussa Kaitanen, Yrjö & Laukkanen, Esa  & Uotila, Kari (toim.): //Muinainen Kalanti ja sen naapurit. Talonpojan maailma rautakaudelta keskiajalle//​: 185–197. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Helsinki.
 **Vuorinen, Juha-Matti** 2009. //​Rakennukset ja rakentajat Raision Ihalassa rautakauden lopulla ja varhaisella keskiajalla//​. Turun yliopiston julkaisuja sarja C, osa 281. **Vuorinen, Juha-Matti** 2009. //​Rakennukset ja rakentajat Raision Ihalassa rautakauden lopulla ja varhaisella keskiajalla//​. Turun yliopiston julkaisuja sarja C, osa 281.
 ===== Viitteet ===== ===== Viitteet =====
wiki/talonpohja.txt · Viimeksi muutettu: 2020/10/20 15:56 / Helena Ranta