Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Sivupalkki

wiki:saavutettavuusselosteSaavutettavuusseloste

Museovirasto pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua http://akp.nba.fi/.fi ja on laadittu 15.9.2020. Verkkosivusto on julkaistu ennen 23.9.2018.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Olemme tehneet saavutettavuusarvion itse. Sivusto on pääosin saavutettavuusvaatimusten mukainen. Puutteita on esimerkiksi kuvien alt-teksteissä sekä joidenkin kenttien merkinnöissä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jätä palautetta saavutettavuudesta sähköpostilla: saavutettavuus@museovirasto.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Teemme Museovirastossa jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tarjoamme myös tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Verkkosivuillamme on saatavissa useita yhteystieto-osoitteita ja voit asioida myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Museoviraston yhteystiedot: www.museovirasto.fi/fi/yhteystiedot

wiki/saavutettavuusseloste.txt · Viimeksi muutettu: 2020/10/06 15:49 / Anna Lantee